Манчестър Юнайтед - Арсенал, среща от 15-ия кръг на Висшата лига, стадион "Олд Трафорд", 22:00 часа българско време.

Този мач е от много важно значение за "червените дяволи", тъй като при успех в това дерби те ще се доближат до топ 4, но ако допуснат издънка отборът рискува да изостане още повече от челната четворка за която Моуриньо бе казал преди дни, че ще е живо чудо тимът му да финишира в нея. 

Йънг е наказан за домакините, а неговото отсъствие ще принуди Моуриньо да заложи на лятната покупка Далот по десния фланг на отбраната. Лукаку и Шоу имат болежки, след като получиха тежки удари срещу Саутхямптън и са под въпрос за мача днес.

Все пак добрата новина е наличието на Рашфорд, който е добре, макар че и той имаше проблеми. Алексис и Виктор Линдельоф са твърдо аут за домакините, а все още няма яснота какво ще се случва с Крис Смолинг, Ерик Бейи и Матео Дармиан, които не бяха в групата за изминалия мач. 

Джака е наказан за гостите, а Монреал, Мавропанос и Уелбек са контузени и също пропускат мача. 

Манчестър Юнайтед е непобеден в последните си 11 мача от Висшата лига срещу този противник и има 8 успеха и 3 ремита срещу него в тези срещи. Арсенал загуби и двете си срещи с "червените дяволи" през изминалия сезон, а тимът за последно бе в поредица от три поредни загуби срещу "червените дяволи" през 2012 година.

Преди този мач домакините имат две победи, две ремита и загуба за последните си пет мача от всички турнири, а лондончани са записали две победи и три ремита.

Стартовите състави на двата отбора:

МАН Ю: Де Хеа, Байи, Смолинг, Рохо, Далот, Матич, Ерера, Дармиан, Лингард, Марсиал, Рашфорд

АРСЕНАЛ: Лено, Холдинг, Мустафи, Папастатопулос, Колашинац, Гендузи, Торейра, Бейерин, Иуоби, Рамзи, Обамеянг

Срещата можете да гледате на живо с картина ТУК