Ботев (Враца) - Левски, среща от 24-ия кръг на efbet Лига, стадион "Христо Ботев", Враца. 15:00 часа.

Настроението в лагера на Левски е приповдигнато, след като отборът успя да елиминира драматично след дузпи шампиона Лудогорец в турнира за Купата на България.

В този мач обаче Петър Хубчев няма да може да разчита на контузените Михайлов, Паулиньо, Славчев и Нашименто, както и на наказаните Алар и Тиам.

Домакините от своя страна също имат своите кадрови проблеми и аут са Миланов, който е контузен, както и наказаните Домовчийски и Васев.

Няма две мнения кой е фаворит в този мач. Това са "сините", които са много по-класният отбор.

Освен това Левски има нужда от победата на всяка цена, за да успее да си върне второто място, тъй като в момента тимът е четвърти и изостава на точка от ЦСКА и Локомотив (Пловдив) в класирането.

"Сините" обаче започнаха много слабо сезона в първенството и нямат победа в първите си три мача от шампионата след подновяването му, като записаха ремита с ЦСКА и Черно море, а в последния шампионатен мач загубиха от Славия.

В последната среща между тези два отбора на "Герена" Левски постигна успех с 3:1, така че при добра игра днес нищо чудно "сините" отново да победят врачани.

Ботев Враца - Левски 0:0

БОТЕВ (3-4-3): Красимир Костов, Петко Ганев, Аласане Н'Диайе, Венцислав Керчев, Атанас Зехиров, Ангел Лясков, Владислав Узунов, Христо Златински, Том, Даниел Генов, Петър Атанасов

Старши треньор: А. Здравков

ЛЕВСКИ (4-2-3-1): Милан Миятович, Живко Миланов,  Янис Каргас, Холмар Ейолфсон, Иван Горанов, Мартин Райнов, Нуно Рейш, Станислав Иванов, Стайн Спиерингс, Найджъл Робърта,Станислав Костов

Старши треньор: П. Хубчев

Гледайте мача на живо с картина ТУК