В ЦСКА не е спокойно по презумпция. Няма как да е другояче и след 4 контроли, в които отборът не успява да отбележи нито един гол. 4 мача, в които двама от най-добрите вратари в първенството допускат 10 гола.

4 мача, в които защитата ни допуска безброй грешки и пред нашата врата положенията валят, като летен дъжд...с гръмотевици.

А се славехме, че имаме най-добрата защита. Че нямаме допуснат гол. Крушчич с това се гордееше. И...Вярно е, че са контроли, но тези факти са силно притеснителни.

Нямам идея къде е проблемът. Той може и да е малък, може и да е голям. А може и да не съществува изобщо такъв, но шансът затова е около 5%. Просто всичко да е лошо стечение на обстоятелствата.

Отборът се връща днес и силно се надявам, че осъзнават колко притеснени са всички фенове от цялата ситуация. Идва мач с Левски...

А те едвам дишат. Всеки момент чакаме да бие камбаната...И ние вместо да сме спокойни, че на 15-ти ще им ритнем столчето и ще ги довършим, какво правим?

Виждаме как нашите разхождат фланелката на ЦСКА в Марбея и се снимат с маймуните на острова. Айде малко по-сериозно. Отговорите ги искаме на 15-ти! В цифрово изражение! Нищо друго няма да помогне!

Александър Линдарев, специално за Gol.bg