Треньорът на Реал Мадрид обясни къде е отишъл капитанът на "белия балет" Серхио Рамос, който остави своя отбор с 10 души на терена по време на победата с 2:1 над Ейбар.

Защитникът отсъстваше 5 минути от игрището, което първоначално беше останало незабелязано за много от феновете, които наблюдаваха срещата.

Социалните мрежи обаче гръмнаха, като в крайна сметка се оказа, че защитникът е напуснал играта, за да мине през тоалетната. Това разкри лично Зинедин Зидан, който без да се притеснява, съобщи това на пресконференцията след мача. "Той малко се наака. Трябваше да изтича до банята”, сподели специалистът.

Иначе французинът отново възхвали Кристиано Роналдо след двете му попадения във вратата на Ейбар. “Кристиано е от друга галактика. Знае, че ще вкара, той е различен, специален. Цифрите говорят за него. Всички ги виждаме. Винаги е много положителен. Ако отбележи два, иска три. 

Съперникът беше по-добър, направи силен мач. Знаехме, че ще страдаме и страдахме. Имахме трудности с топката, но се борихме заедно и с характер, за да постигнем успеха”, сподели френският специалист. “До края титлата е възможна, не само за нас. Ако искаме нещо, трябва да спечелим всички мачове”, каза Зидан.