Треньорът на Етър Красимир Балъков похвали футболистите си, въпреки загубата от Левски с 1:2 в двубой от 6-ия кръг на Първа лига. Все пак специалистът не скри критиките си по адрес на играчите през първата част.

"Казах на футболистите след мача това, което най-липсва на българския футболист - самочувствие и вяра в себе си. Първото полувреме бяхме много пасивни, без агресия, искахме да сме по-активни, както бяхме през второто полувреме.

След почивката обърнахме играта, дадохме борба на Левски, показахме, че можем да си вярваме. Беше пълен стадионът, по-добро от това да направиш спектакъл в един такъв мач, няма. 

Казах на футболистите, че ако не усетят това, което направиха второто полувреме, аз като треньор не мога да им повярвам. Това се учи до 10-годишна възраст. Второто ни полувреме беше за похвала. 

Явно е, че тези футболисти от време навреме не си вярват в качествата. Те бяха пренавили пружината още в Ботев, а тук през първото полувреме бяхме пасивни. Който каквото има, трябва да го показва сега, защото зимата идва трансферен период и ще взимаме решения", каза Балъков.