Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер похвали Ромелу Лукаку за силната му игра срещу Кристъл Палас. Белгиецът се възползва от шанса, който получи от своя наставник за място сред титулярите и в крайна сметка допринесе за успеха с попаденията си.

"Ние създадохме добри шансове за Ромелу, а той успя да ги материализира. Тичаше много по време на мача, бореше се здраво. Като цяло съм много доволен и той отговори на моите очаквания в този двубой", призна Солскяер на пресконференцията след срещата.

"Сменяше си позицията по време на мача, беше както на върха на атаката, така и по двете крила в някои моменти. Той е нападател, който завършва ситуациите много качествено и съм много доволен от него специално в този мач".

"Той напоследък не игра много, но това е така заради формата на Рашфорд. Виждате как играе Маркъс. Сега обаче като той е контузен Ром успя да се възползва по най-добрия начин и определено ще разчитаме на неговите качества".

"За нас бе много важно да спечелим, тъй като целта ни е да завършим в топ 4. Знаете това нещо. Тази победа ни позволява да не се отдалечаваме от тази цел".