Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи любопитно изказване след загубата на Славия с 0:1 от Етър в София.

"Казват, че у дома и стенитe помагат, но този път не ни помагаха. Безброй пропуски направихме, имахме 7-8 положения, бяхме длъжни да вкараме гол. А те ни наказаха след една наша грешка. Това обаче е футболът, няма логика в тази игра. Иначе щеше да е шахмат, а не футбол".

"Момчетата се борят, виждате, ние ще продължаваме по този път. Вярно е, че е трудно, но нямаме друг избор. Много ни костваше това осветление. Искам да благодаря на приятели, които оказаха помощ за него".

"Не е обаче само осветлението, направихме и чисто нов терен, сменихме и на четирите изкуствени игрища терените, възстановихме тренировъчната база напълно. Сега ще ползваме дома ни пълноценно! Убеден съм, че успехите ще дойдат - не може да бъде другояче". 

"По шестобалната система давам на отбора "Добър 4" за редовния сезон. Днес проспахме определено първото полувреме. Като не вкараш, ще ти вкарат. Стара истина е това във футбола. Няма лек противник в тези групи, които се заформят сега в първенството". 

"С изключение на Лудогорец, всички други горе-долу са равностойни. Видяхте, че Верея, колкото и да я отписват, вкара три гола на Левски. Няма кой да бие Лудогорец в България, те са с класа над останалите. Каквото и да пишат в социалните мрежи, Лудогорец е най-добрият отбор в България", каза Стефанов след мача с Етър.