Защитникът на българския национален отбор Васил Божиков сподели, че амбициите на "лъвовете" са едни и същи, независимо кой е селекционер на тима. Бранителят говори на пресконференция преди предстоящите евроквалификации срещу Косово и Чехия.

"Амбициите са едни и същи. Надявам се да се представим добре на тренировките, да свършим работа и да бъдем успешни в мача. За всеки треньор на национален отбор времето е ограничено.

Трябва да се опознаем добре, а има и млади момчета. Трябва да тренираме здраво, да вярваме в себе си и да бъдем упорити. Тепърва ще имаме видео и анализи, срещи горе в залата, така че ще бъдем запознати какво треньорът иска от нас.

Пътят е доста дълъг и се концентрираме върху този лагер. Ние наистина искаме да бъдем успешни. Всички сме с позитивна нагласа и търсим максималното. Не са нужни сметки, а работа и ако даваме максимума от себе си, няма да имаме проблеми.

Няма какво да коментираме треньорската смяна. Аз съм тук, за да давам най-доброто от себе си, а не да коментирам треньорите", каза Божиков.