Младежкият национален отбор на България пропусна да победи връстниците си от Латвия като гост. Срещата завърши 0:0, а "лъвчетата" може да съжаляват, тъй като изпуснаха няколко отлични шанса за гол. 

Така селекцията на Александър Димитров остава на четвърто място с 5 точки в актива си, докато Латвия е на дъното с 2. 

Двубоят започна силно за българите, които отправиха два удара по посока вратата на домакините.

Първо шут на Илия Юруков в 3-ата минута бе блокиран, а след това същото се случи и в 6-ата минута при изстрел на Доминик Янков.

Последваха спокойни минути, в които двата тима не създадоха положения пред противниковата врата.

В 25-ата минута Даниел Наумов трябваше да се намесва при удар на Гринбергс. В 27-ата минута Валентин Антов имаше добра възможност да изведе “лъвчетата” напред в резултата, но вратарят Матревичс показа висота.

В 28-ата минута селекционерът на България Александър Димитров прибегна до принудителна смята. В игра на мястото на Иван Турицов влезе Виктор Попов.

В 35-ата минута Лиепа не намери очертанията на вратата. Три минути по-късно Антов направи нов пропуск за сметката на България. В края на полувремето шут на Янков бе блокиран.

На почивката в игра влезе Мартин Минчев. Той замени активния през първата част Доминик Янков.

Последва удар на Яунземс, който стражът на България Наумов спаси. В 48-ата минута и последва контра на представителния ни тим, при която Станислав Иванов достигна до удар, спасен от Матревичс.

В 48-ата минута и Йорданов пропусна добра възможност за българите.

В 62-ата минута Регза проби по десния фланг, навлезе в наказателното поле и шутира по земя, но Наумов улови. България отговори със слаб удар на Стаси Иванов.

В 65-ата минута Йорданов изпълни добре свободен удар в близост до наказателното поле. Топката бе насочена под гредата, но стражът Матревичс сложи ръката си и изби в ъглов удар.

В 75-ата минута Мартин Минчев пробва интересен удар, който излезе в аут. Минута по-късно Станислав Иванов напусна игра. На негово място влезе Георги Русев.

В рамките две минути представителният ни тим направи няколко сериозни пропуска. Първо Георги Русев натресе горната греда, а след това топката попадна в Петко Христов, чийто удар се отби в крака на защитник. Последва нова добра атака на трикольорите, при която Русев си отвори пролука да стреля, но ударът му попадна право във вратаря.

Латвия U21 - България U21 0:0
 
Латвия: Матревикс, Соловейсикс, Балодис, Спрутс, Минкевитс, Зеленковс, Лиепа, Савалейевс, Гринбергс, Янземс, Регза 
 
България: Наумов, Турицов, Лясков, Христов, Петков, Антов, Юруков, Янков, С. Иванов, Йорданов, Кръстев