Ботев Враца отложи извънредната среща между ръководството и треньора Сашо Ангелов за днес. Според информация на "Тема спорт" до кардинални промени в клуба няма да се стигне въпреки тежките поредни загуби от Царско село (0:3) и Берое (0:4).
 
Ангелов ще запази поста си. А ще има и нова сериозна среща с футболистите, след като такава беше проведена и след поражението от столичния дебютант в елита.
 
Ръководството запазва пълно доверие в Ангелов, който е начело от почти 3 години - пое кормилото през ноември 2016 г. във Втора лига и впоследствие спечели промоция.
 
На сбирката днес ще присъства и преизбраният кмет Калин Каменов, който на практика е ръководител на клуба. Каменов спечели категорично втори мандат със 72.82% подкрепа, докато през 2015-а бе избран след балотаж.
 
"Имаме проблеми в последно време, но са преодолими. Не играем това, което можем. Няма как да сме доволни, но нещата ще се оправят. Радващото е, че започнахме добре сезона като точков актив и имаме потенциала да го надградим. Ще се проведе и нов сериозен разговор с футболистите", казаха от управата на Ботев Bp пред "Тема спорт".