В Италия готвят коалиция срещу хегемона Ювентус. Това обяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria с водещ Христо Николов.

Той заяви, че "Старата госпожа" и ненужният нападател на Интер – Мауро Икарди, имат устна договорка за трансфер до 25 август. "Сделката обаче може да не се осъществи", каза гостът, позовавайки се на информация на Gazzetta dello Sport, след което разкри и начертания план как това да се случи.

"Интер, Рома и Наполи готвят да разменят нападатели. Идеята им гласи Икарди да премине на "Сан Паоло", Един Джеко на "Джузепе Меаца", а Аркадиуш Милик на "Олимпико". При такъв развой един измежду Пауло Дибала и Гонсало Игуаин може да остане в Юве. Не е изключено клубът да задържи и двамата", заяви Коларов.

 

Той каза още, че торинци се опитват да продадат шестима играчи. "Маурицио Сари и Фабио Паратичи заявиха това открито. Причината е голямата група, с която разполага новият треньор на отбора. Освен това клубът трябва значително да намали разходите за заплати", добави гостът.

Той говори още за представянето на българските отбори в Лига Европа. Коларов подчерта, че ЦСКА е бил сериозно ощетен при отпадането от Зоря Луганск, докато единствено Лудогорец се класира за плейофите на турнира. Гостът не пропусна да разкаже как се развива и тенис турнирът в Синсинати и заяви кога започват Ла Лига и Бундеслигата.