Галерия

Безспорен факт е, че звездата на полския национален отбор – нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски, е един от най-желаните нападатели в света. Но и без съмнение може да отбележим, че половинката му Ана е една от най-красивите футболни съпруги на планетата.

Макар да е доста далеч по популярност като британските половинки, например, Ана е знаменитост в родната Полша и със сигурност е жена, която може буквално да завърти главата на всеки мъж – в буквалния и в преносния смисъл.

Ана има медали от световни, европейски и национални шампионати по карате, а отличията й в нейната кариера са над 35. Красавицата демонстрира сериозна активност в социалните мрежи, като се занимава с фитнес и е яростен привърженик на здравословното хранене. И след като виждаме резултатите от нейната тренировъчна програма, никак не е чудно, че тя има над 1 милион и 700 хиляди последователи в Instagram.

И има защо – след като стана майка през май 2017 година, на Ана й трябваше малко повече от месец, за да върне формата си, с която с основание претендира за най-красивото тяло сред футболните съпруги.

Така че никак не е чудно, че Полша очаква от семейство Левандовски да блести на Световното в Русия – Роберт с головете във вратата на противника, а чаровната Ана – от трибуните.