Полузащитникът на Белгия Маруан Фелайни, за разлика от много други, е доволен от успеха на тима над Англия с 1:0. Червените дяволи спечелиха група G и отиват в следващия кръг като съперник на Япония. Но след този съперник, на четвъртфинала те ще трябва да се сборят с мощната Бразилия, ако искат да влязат в топ 4.

"Беше труден мач, но важното е, че победихме. Дали Англия е влязла в по-лесната част на схемата?! Е, желая им успех! В крайна сметка на елиминациите отиват най-силните отбори от Световното първенство и там няма слаби. Ние също сме длъжни да покажем какво можем. А това дари си първи или втори в групата не ти дава никакви кой знае какви преимущества. Пожелавам успех на нашия отбор, пожелавам успех и на англичаните.

"Какво знам за отбора на Колумбия ли? Че имат Радамел Фалкао, който завършва отлично атаките. Също така знам, че може да стреля отлично и от далечни дистанции. Той се намираше в един труден период, но в момента отново е себе си и уверено бележи гол след гол, коментира Маруан Фелайни след мача Англия- Белгия (0:1).