Англия ще победи Колумбия в 1/8-финалния мач от световното първенство. Това предрече морското свинче на Gol.bg Ганчо.

Оракулът на секундата се втурна към паничката с флага на островитяните и е убедено, че те ще продължат напред. Така според него е ясен и последният 1/4-финал на шампионата на планетата – Швеция срещу Англия.

Селекционерът на колумбийците Хосе Пекерман има сериозен ребус за решаване. Голямата звезда Хамес Родригес не е напълно възстановен и се очаква да остане на пейката. Англичаните пък са отпочинали, след като Гарет Саутгейт даде почивка на голяма част от титулярите си срещу Белгия.

За последно двата отбора играха помежду си през 2005 г. и европейците се наложиха с 3:2 в контрола. Колумбия и Англия имат един мач и на световни финали. През 1998 г. бяха в една група и "Трите лъва" спечелиха с 2:0 с голове на Алан Шиърър (42) и Пол Скоулс (89).

Вие също можете да давате прогнозите си в специалната ни игра. Подробности за нея можете да откриете тук, а наградите за победителите са Телевизор PHILIPS 43PFS4001/12 + подарък тонколони Т3300, уикенд за двама в Хасиенда Бийч Ризорт и участие на Milan Academy Junior Camp Bulgaria.