Любовта към Кристиано Роналдо и Лионел Меси се оказа по-силна от съпружеската в руско семейство. Португалецът и аржентинецът напуснаха още след 1/8-финалите световното първенство, което сложи край на 14-годишен брак, пише "24 часа".

Историята разказва руското издание “Аргументи и факти”. Людмила е вманиачена на тема Кристиано, а половинката Арсен изпитва не по-слаба фенска страст към Меси.

Двамата често имали скандали, но фаталният за връзката им избухнал в края на мача от груповата фаза между Аржентина и Нигерия. При гола на Маркос Рохо във вратата на африканците за крайното 2:1 Людмила започнала да обижда Меси.

Припомнила жлъчно на съпруга си как неговият любимец е изпуснал дузпа срещу Исландия. Шутът на Лео от бялата точка бе избит от вратаря Халдорсон. Нервите на Арсен не издържали и той на свой ред започнал да попържа Роналдо. Людмила като майка орлица тръгнала да защитава португалския си любимец. Всичко завършило с това, че мъжът си събрал необходимия на първо време багаж и напуснал апартамента.

На 27 юни, ден след отпадането на Меси от световното и 2 след това на Роналдо, Арсен подал молба за развод. Така индиректно футболните звезди сложили край на този брак.