Хърватия ще победи Англия и за първи път в историята си ще играе финал на световно първенство. Това прогнозира морското свинче на Gol.bg Ганчо.

Оракулът на нашата медия не смята, че "шахматистите" ще са изморени след тежките битки с Дания и Русия, които бяха решени с дузпи. За балканците няма да играе Шиме Върсалко, който получи контузия по време на мача с домакина на Мондиал 2018.

Англия се намира в поредица от две изразителни победи над хърватите, които бяха в световни квалификации за шампионата на планетата през 2010 г. - 5:1 и 4:1 в Загреб.

Двата отбора за първи път се срещат на световно първенство, но имат един сблъсък на голям форум. На Евро 2004 те се паднаха в една група и островитяните постигнаха нов успех с голям резултат над този съперник – 4:2.

Вие също можете да давате прогнозите си в специалната ни игра. Подробности за нея можете да откриете тук, а наградите за победителите са Телевизор PHILIPS 43PFS4001/12 + подарък тонколони Т3300, уикенд за двама в Хасиенда Бийч Ризорт и участие на Milan Academy Junior Camp Bulgaria.