Франция - Перу, двубой от Група С на световното първенствто, стадион "Централен", начало: 18:00 часа българско време.

Вероятни състави:

Франция: Лорис, Павар, Варан, Юмтити, Ернандес, Погба, Толисо, Канте, Гризман, Дембеле, Мбапе

Перу: Галесе, Адвинчула, Йотун, Карийо, Куева, Рамос, Родригес, Тапиа, Трауко, Фарфан, Флорес

Прогноза на Gol.bg:

Въпреки, че е сочен като един от отборите с най-много звезди в състава си, тимът на Франция изпита сериозни трудности в първия си мач от надпреварата срещу Австралия, като с известна доза шанс все пак успя да спечели с 2:1. 

Петлите продължават да гонят първото място в групата, но за тази цел победата им над Перу е силно препоръчителна. В състава с травма все още е Джибрил Сидибе, който вероятно ще пропусне двубоя.

Перу пък има защо да съжалява след първата среща в турнира. Южноамериканците загубиха минимално от Дания, но в рамките на двубоя пропуснаха дузпа при 0:0, а след като получиха гол. 

"Инките" имаха доста добри положения да се върнат в мача, но не успяха. Перу ще трябва да се бори поне за точка в този труден двубой, за да запази шансовете си за класиране напред. Ренато Тапиа и Андре Карильо са под въпрос за мача.

Въпреки че не успяха да се разпишат в първата среща, Перу е отбор, който често бележи, но и допуска сравнително лесно попадения. С подобни играчи в офанзивен план няма как да не очакваме голове и от страна на Франция, така че надеждите на неутралните фенове за двубой с много попадения могат и да се сбъднат.

Прогноза: Франция - Перу 2:1