В лагера на Англия тренират дузпи, разкри капитанът Хари Кейн. В историята Трите лъва имат серия отрадания от големи турнири именно след наказателни удари и явно сега Гарет Саутгейт иска тимът му да е по-добре подготвен. 

"Не го правим на всяка тренировка, но от време на време треньорите искат от нас да изпълняваме, особено когато сме доста уморени, както може да се случи и на турнира в Русия" заяви Кейн. 

"Не сме обсъждали много тези неща, защото в момента най-важното е да се отърсим от напрежението. Просто знаем какво искаме да постигнем и преследваме тази цел" добави нападателят, чийто тим не успя да излезе от групата преди 4 години в Бразилия. 

"Най-важното е да знаем, че сега ще бъде различно. Вярно е, че в последните 50 години не сме спечелили нищо и това носи напрежение. Не трябва обаче да мислим за миналото, а да се насладим на настоящето" каза Кейн, чийто тегло бе объркано от ФИФА, но той твърди, че е в отлична форма. 

"Определено не съм 98 кг. Обикновено теглото ми е около 89-90. Сега се чувствам много добре, а и тренировките са доста интензивни, което е хубаво. Като цяло смятам, че лагерът бе ползотворен и всички са освежени" изтъкна още звездата на Тотнъм, от когото се чака да поведе тима към пробив в турнира.