"През второто полувреме играхме наистина добре. Особено може да се каже, че бяхме ги вързали в тяхното поле в първия половин час от втората част, но не успяхме да отбележим гол", заяви лидерът и капитан на Англия Хари Кейн след вчерашното поражение с 0:2 от Белгия.

Англичаните останаха пак без медал, а поне за Кейн има надежда, че може да стане голмайстор на Световното първенство, тъй като води с 6 точни попадения.

"Опитахме се, но момчетата не можаха да дадат повече от това. Това беше един много уморителен турнир. Имахме един гол изоставане, натиснахме, но не се получи. Белгия определено е добър отбор. Няма как да обвинявам отбора, те дадоха всичко от себе си.

Този мач също показа, че ние имаме огромно подобрение, израстване като отбор. Имайте предвид, че ние не сме завършен продукт. Още ще се подобряваме и ще ставаме все по-силни. Нямаме намерение и ние, и Англия да чакаме още 20 години за нов полуфинал или за голям мач. Да, ще работим, трябва да работим още, но резултатите ще дойдат по-бързо, отколкото очаквате", завърши още голмайсторът на Тотнъм.