Полузащитникът на Австралия Аарън Моой изрази очакването си Австралия да играе срещу Дания по същия начин, по който го направи и в първия си мач на световното първенство срещу Франция.

Тогава "озитата" загубиха с 1:2, но победното попадение за "петлите" падна чак в 80-ата минута и бе нещастен автогол на защитника Азиз Бехич.

"Имаме план за игра, който следваме плътно, откакто Берт ван Марвайк води отбора. Този план не се променя драматично, просто ние трябва да вършим по-добре работата си, когато не постигаме нужните резултати", каза Моой.

Разбира се, халфът очаква най-голямата заплаха за вратата на Австралия да бъде плеймейкърът на датчаните Кристиан Ериксен, който движи цялата игра на скандинавците.

"Ериксен е отличен играч. Той направи отличен сезон и е най-опасният датски играч, така че ще го държим под око и ще се опитаме да го спрем. Това е задача пред целия отбор, не само пред един или двама играчи", добави Моой.

"Всеки мач на световното първенство е като финал, така че ние ще се опитаме да го спечелим, както опитахме и срещу Франция", завърши халфът на английския Хъдърсфийлд.