Легендата на Италия Андреа Пирло говори за предстоящото световно първенство по футбол в Русия, като акцентът му се спря върху голямата звезда на Барселона и Аржентина Лионел Меси.

"За Меси и Аржентина ще бъде еднакво важно да спечелят купата в Русия. Меси винаги е сравняван с Марадона, но трябва да стане световен шампион. Без световната купа няма как да се наредиш до най-големите в историята", коментира Пирло пред Goal.com.

"Аржентина имаше време да намери правилните играчи за световното и според мен ще се справят добре, въпреки тежката загуба от Испания. Аржентина има доста добри играчи и ако играят на висота, отборът ще се представи добре."

"Бразилия е моят фаворит на шампионата, защото това е най-концентрираният отбор. Любимият ми английски национал е Хари Кейн. Той е наистина добър и мощен, вкара толкова много голове през последните години  и със сигурност е един от футболистите, които ще следя с интерес на световното."

"Италия не успя да се класира и аз няма да подкрепят нито един друг отбор. Ще гледам всички мачове, но няма да подкрепя нито един участник", допълни Андреа.