Бразилският нападател Неймар изрази разочарованието си след загубата от Белгия с 1:2 на четвъртфиналите на световното първенство по футбол в Русия.

Звездата на националния отбор призна, че трудно ще намери мотивация да продължи да играе футбол.

"Това е най-тъжният момент в моята кариера. Болката е много голяма, защото знаехме, че можем да отидем по-далеч и да напишем своята историята. Но не този път", написа Неймар в профила си в Инстаграм.

"Трудно ще намеря сили отново да играя футбол. Но съм уверен, че Бог ще ми даде силата да се противопоставя на всяка пречка. Затова никога няма да спра да благодаря на Бога. Дори и след загуба. Защото знам, че той избира най-добрите пътища. Много се радвам, че съм част от този отбор, гордея се с всичките си съотборници. Мечтата ни не се сбъдна, но няма да се предадем", написа още бразилският нападател.

Само два часа след публикацията тя има над 2.8 милиона харесвания в социалната мрежа. Неймар ще се завърне в Бразилия в неделя сутринта заедно с останалата част от тима за кратка ваканция преди да започне новия сезон с клубния си тим Пари Сен Жермен.