Потребителят "Tonny313" е големият победител в играта "Прогнозирай Мондиал 2018 и спечели с Gol.bg". "Tonny313" събра впечатляващите 163 точки и с това грабна голямата награда Телевизор PHILIPS 43PFS4001/12 + подарък тонколони Т3300, предоставена от HomeMax.

Победителят в играта на Gol.bg до последно води люта битка с "bogito2002", който остана със 162 пункта и се задоволи със сребърния медал. Той обаче му осигури втората ни награда – уикенд за двама в Хасиенда Бийч Ризорт. 

Потребителят dimov955@abv.bg пък печели ваучер за участие в Milan Academy Junior Camp Bulgaria. dimov955@abv.bg бе изтеглен чрез жребий между всички потребители, които са прогнозирали поне 40 от всички мачове от Световното първенство и които са заявили, че искат да участват в тегленето на тази награда.

Печелившите в играта ще бъдат уведомени с писмо на e-mail адреса, с който са се регистрирали в Gol.bg.

При невъзможност за установяване на контакт с печелившите в рамките на 5 работни дни от официалното им обявяване на сайта, или ако те не потърсят наградата си, след като са получили e-mail, Gol.bg си запазва правото да даде голямата награда на следващия в класирането или да изтегли други участници на лотариен принцип за останалите награди.