Само преди няколко седмици централният защитник на Байерн Мюнхен Матс Хумелс изживя един от най-неприятните моменти в своята кариера.

Световният шампион от Мондиал 2014 и неговите съотборници в националния отбор на Германия загубиха сензационно с 0:2 от Южна Корея и отпаднаха още в груповата фаза на световното първенство в Русия.

Днес Хумелс е сред любимците на феновете в азиатската страна заради свой жест веднага след края на въпросната среща. За него разкрива защитникът на корейците Ким Йонг-Гуон (на снимката вляво).

Последният помолил Матс за размяна на фланелките веднага след края на мача, но Хумелс го помолил размяната да стане в тунела, за да не дразни феновете на Германия.

Ким отишъл да празнува със своите съотборници пред корейските фенове и по-късно изпуснал защитника на Байерн от поглед. Очаквайки, че желанието му няма да се осъществи, азиатецът се отказал от идеята, че ще получи фланелката на детронирания световен шампион.

Когато обаче корейците влезли в съблекалнята си, изненадата била пълна. Вътре стоял самотен Матс Хумелс, очаквайки размяна на фланелките с футболист, който е непознат на почти целия свят...