Галерия

Хамес Родригес може да не е сред основните играчи на Реал Мадрид, но изглежда, че нещата в личния му живот са доста интересни. Колумбиецът се заигра с една от най-големите звезди в порно индустрията Кендра Лъст.

Всъщност 41-годишната смугла красавица сама намигна на Хамес, като го поздрави с пост в Туитър за рождения му ден. “Честит рожден ден, Хамес Родригес, надявам се да е било добре”, написа звездата от филмите за възрастни.

Посланието й, разбира се, подпали хиляди коментари. “И вие ли си мислите това, което и аз си мисля”, “Това е най-голямата му победа за 2020 г” и “Знаех си, че има нещо тук” са само част от коментарите.

29-годишният Хамес последва порно актрисата в Туитър още през 2018 година, когато се раздели със съпругата си Даниела Оспина, сестра на вратаря на Наполи Давид Оспина. Още тогава тръгнаха слухове, че колумбиецът има взимане-даване с Кендра Лъст.

Приказките тръгнаха, след като актрисата тагна Родригес в свое видео, на което туърква. 41-годишната Лъст участва в над 120 филма за възрастни и винаги е била сред любимките на публиката.