Звездата на Милан Анте Ребич нападна две от звездите на Ювентус Гонсало Игуаин и Федерико Бернардески. Според хърватина двамата са симуланти, а той хич не понася симулантите.

“Има двама Анте Ребич. В живота съм много спокоен и не обичам да се шуми около мен. На терена обаче има друг Анте Ребич, който е готов да се сбие с всеки. В един момент от мача при победата ни над Ювентус видях нещо странно у Гонсало Игуаин. Не съм фен на играчи като него, които са прекрасно сложени физически и въпреки това лежат по три минути на тревата, когато ги докоснат.

Бернардески е същият. Ибрахимович получава много повече удари и дори не издава звук, а други играчи реват прекалено много. Казах нещо на Игуаин и Шчесни ми каза: “Падате с 0:1, не се надувай много”. Не му отговорих. Не обичам да говоря, защото много мразя хората да ме подценяват. Отговорих на Шчесни по друг начин, защото когато някой ме нападне се мобилизирам и надъхвам още повече”, каза Ребич.

26-годишният нападател допълни, че Милан се нуждае от Златан Ибрахимович заради качествата му на терена, но и заради лидерските му позиции в съблекалнята.

“Имаме нужда от него. Ибра е лидер. Преди мача с Юве той ни каза: “Покажете на играчите на Ювентус как се играе футбол”. По този начин той ни мотивира много. Бегович и Кяер също много ни помагат. Те са много опитни играчи и внасят спокойствие в отбора”, каза още Ребич.