Националът Божидар Краев бе категоричен, че тимът му Мидтиланд е заслужил напълно класирането си за третия кръг на квалификациите в Шампионската лига. Датчаните победиха с 1:0 като гост Лудогорец и Краев бе категоричен, че той и съотборниците му са доминирали тотално над българския шампион.

“Тотална доминация в тяхната половина, висока преса, сила и мощ. Тотална доминация през целия мач и мисля, че заслужена победа на Мидтиланд. Без никаква арогантност днес отборът на Лудогорец се сблъска с реалността, и физически, и игрово успяхме да ги надиграем. Добър мач за нашия отбор. Не искам да давам оценки на Лудогорец, пожелавам им успех, все пак са име за България.

Млад отбор сме, свежа енергия и млади момчета. Мисля, че сме готови да играем в групите на Шампионската лига. Усещам се добре в отбора, приеха ме много добре. Мисля, че се оказах като точната част от пъзела на Мидтиланд и паснах прекрасно. Трябва да бъдем максималисти и да се целим към групите. Но групите на Лига Европа също няма да бъдат отрицателни”, каза Божидар Краев след мача.

Халфът коментира и предстоящите мачове на националния ни отбор в Лигата на нациите срещу Република Ирландия и Уелс. “Иска ми се да видим нова енергия, нова вълна, нова генерация, нещо свежо. Има млади български добри играчи и мисля, че е време да започнем да играем”, каза още Краев.