Бившият италиански национал Антонио Касано заяви, че за него Златан Ибрахимович е един от тримата най-велики нападатели в историята. Касано говори на теми свързани със Серия А в Инстаграм във видео разговор с Кристиан Виери.

“След Роналдо Феномена и Марко ван Бастен за мен Ибрахимович е най-добрият централен нападател в историята. Най-завършеният, който съм виждал”, отсече Касано, след което даде мнението си и по други теми.

“Харесвам много Аталанта, но оставам с впечатлението, че понякога бензинът им свършва. И все пак, ако ме питате кой може да бъде изненадата на шампионата, бих посочил тях.

Колкото до Интер, те играят в схема 3-4-1-2. Ако Антонио Конте се върне към 3-5-2 и пусне Ериксен като плеймейкър, както навремето Пирло бе в тази роля, той ще промени напълно отбор.

Явно не вижда Ериксен в подобна схема. Но ако реши да действа лудо и го постави пред защитниците, с Николо Барела и Артуро Видал около него, това ще промени Интер. Ериксен е страхотен играч, но има нужда от доверие и увереност”, каза още Касано.