Интер - Торино, мач от 8-мия кръг на Серия А, стадион “Сан Сиро”, 16:00 часа българско време.

Прогнозата на Gol.bg:

Интер подновява битката в Серия А с тежко домакинство на Торино. Победата е задължителна за тима на Антонио Конте, тъй като тимът му към момента е на 8-мо място в класирането, но изоставането от лидерите не е толкова голямо.

Проблем за Конте са многото контузии в тима. Срещата пропускат Стефано Сенси, Матия Весино, Александър Коларов, Марчело Брозович и Даниеле Падели. Така най-вероятно в защитата на “нерадзурите” ще започнат новият национал Алесандро Бастони с Милан Шкриняр и Стефан де Фрай. Данило Д’Амброзио също е вариант.

Със сигурност в Милано имат едно наум и заради предстоящия мач с Реал Мадрид в Шампионската лига. Заради това в Италия смятат, че Конте може да прибегне до някои ротации в състава си. Ромелу Лукаку със сигурност ще води атаката, а негов партньор ще бъде избиран измежду Лаутаро Мартинес и Алексис Санчес, които пътуваха хиляди километри заради квалификациите в Южна Америка.

Проблемите пред треньора на Торино Марко Джампаоло са по-малко. Очаква се Армандо Ицо се очаква да се завърне в игра след леката травма в коляното. В нападение до Андреа Белоти и Симоне Верди най-вероятно ще започне намиращият се в добра форма сърбин Саша Лукич.

Резултат: 2:1