Легендарният вратар Икер Касияс се закани да съди медии заради непрестанните публикации около личния му живот. Вчера в Испания тиражираха информации за връзката на Касияс с българката Надя Александрова. Според тях легендата на Реал е изневерявал на жена си Сара Карбонеро именно с 29-годишната българка.

Касияс написа в „Туитър“, че той и семейството му са подложени на медиен тормоз и ще търси правата си в съда.

„Като се имат предвид новините, публикувани през последните седмици относно моето лице, аз съм принуден да дам това изявление с намерението да изясня различни аспекти, свързани с личния ми живот и този на семейството ми.

Медийният тормоз, на който сме подложени, както семейството ми, така и аз лични, ни причиняват непоправими щети. Бих искал да подчертая, че раздялата ни беше приятелска и в изявлението, с което излязохме със съпругата ми, искахме медиите да се отнесат с уважение към нашите деца. За съжаление това не се случва и сме подложени на постоянен тормоз.

Писна ми да виждам различни хора, които измислят истории, които са свързан с мен. Затова взех решение, че моите адвокати ще инициират съответните съдебни дела, насочени към онези, които разпространяват напълно невярна информация и те ще трябва да докажат в съда.

Различни списания разпространиха новината за здравословното ми състояние, което предполага, че съм преболедувал болест, която преодолях. Това беше обикновена алергична атака.

Настоявам, че всички твърдения и невярна информация, които се генерират за мен, ще трябва да бъдат доказани през следващите месеци в съда", написа Касияс в „Туитър“.