Не е трудно да открием, че винаги има спортни фенове, които търсят най-добрите оферти. Не можем да се изненадваме от това решение, а и все по-често забелязваме, различните брандове винаги водят една сериозна конкуренция за привличането на нови клиенти. И след като четете тези редове, тогава предлагаме да обърнете внимание и на betway бонус код за по-добри условия. 

Напомняме, че брандът все още е в процес за лицензиране на територията на страната, но клиентите могат спокойно да разгледат всички персонални оферти с помощта на VPN или прокси. И все пак, нека обърнем внимание на някои от най-облагодетелстваните спортни дисциплини. 

Нека започнем с добрия стар футбол. Логично е да откриваме най-много бонуси за него след като всяка една страна в Европа има вълнуващо първенство, а след това не трябва да забравяме, че Южна Америка е отдавна заразена с футболния адреналин. Азия обикновено залага повече на крикета, но дори това се променя в последно време. Следователно този спорт не само печели повече внимание, но винаги идва с промоции и възможност да вземем повече емоция. 

Ако сте почитатели на баскетбола, не е трудно да откриете страната с най-жестокото първенство – САЩ и добре познатото НБА. Мнозина обаче не трябва да пропускат и още една много важна подробност – Европа има свое собствено първенство, в което битките са конкурентни с доста други отбори в САЩ и Азия. Препоръчваме ги. 

Според анализаторите, тенисът в последните години става все по-вълнуващ, особено след като и родното участие не може да се пренебрегва. За съжаление Гришо не е в най-добрата си кондиция, но никога не знаем кога ще дойдат изненадите. Да не забравяме, че в последно време всеки се опитва да предскаже сразяването на хегемони като Федерер. Може би сме близо, може и да сме далече от този момент, но това не пречи на букмейкърите да пускат проценти за този спорт. 

Конните надбягвания сигурно са непознати за мнозина, все пак нямаме много хиподруми в страната, но пък една статистика показва, че има почитатели, особено след като уловим  самата есенция на играта – мнозина оценяват факта, че тук всичко зависи много от шанса и може да участваме с минимални средства, което прави играта още по-вълнуваща. Не са и малко легендарните залози, които са помогнали за много сериозните печалби. Можете да откриете много истории за създаването на системи за конните надбягвания, но в повечето случаи всичко е доста сериозен късмет. 

В какво най-често се състоят бонусите? Можем да открием, че при наличието на по-сериозни и чакани срещи, коефициентите се повишават значително, след това присъстват промоции  за безплатни залози. Реномираните брандове често могат да ни изненадат и с комби залози, тоест няколко срещи и предварително маркирани ставки с по-висок коефициент от стандартния. Защо говорим толкова много за коефициенти? Все пак те са в основата на печалбите и също така ни позволяват да изчислим шансовете си. 

Формулата е доста елементарна и обещаваме, че няма да ви затрудни. За целта делим 1 на коефициента, например 2.20 и умножаваме по 100. Резултатът е 45.45% за успех. Все пак да не забравяме обаче, че в спорта дори това не дава абсолютна сигурност, а само приблизителния шанс. С помощта на по-добрите условия винаги можем да го повишим. Напомняме, че спортните прогнози трябва да се правят разумно и винаги да ни носят удоволствие.