Футболният шампионат на България, спонсориран от букмейкъра efbet, е в разгара си. Проведоха се вълнуващи мачове, но тепърва ще станем свидетели на развръзката в редовния сезон. Дали Лудогорец отново ще вдигне титлата, или ще имаме нов първенец, можете да прогнозирате в хазартния оператор. Ако нямате регистрация в платформата, включете се още сега и се възползвайте от начален Efbet бонус. Благодарение на него ще получите допълнителни кредити за игра, с които ще стартирате уверено и по-спокойно участието си.

Начален бонус за залози на efbet Лига

Присъединяването към онлайн букмейкъра Efbet Ви носи разнообразни залози, изобилие от мачове и апетитни бонуси. В тиражите са добавени всички мачове от елитната дивизия на България, които са достъпни за пре-мач и лайв залози. За да генерирате печалби обаче, задължително е да внесете пари в сметката. Ако извършите квалифициращ депозит в срок до 30 дни след създаване на акаунт, получавате начален бонус до 200 лева.

За стартовата промоция в efbet се класират депозити над 10 лева, които не са реализирани чрез електронните портмонета Neteller и Skrill. След като заредите баланса, свържете се със съпорта и той ще добави бонус сумата в неизтегляема сметка. Следва да освободите кредитите, за да получите право на теглене.

Важат допълнителни правила за разиграване на началния бонус, чието нарушаване води до отнемането му. Наложени са рестрикции за пазари и минимален коефициент, а освен това затворени и отменени залози не допринасят за усвояването на средствата.

Бонус 3 х 500 лева за efbet Лига

Залозите на родното първенство ще Ви класират за специална томбола, която се провежда всяка седмица. За да се включите в жребия, нужно е да участвате с акумулаторен залог, съдържащ поне един двубой от efbet Лига. След изиграване на всички срещи от кръга, букмейкърът изтегля трима печеливши, които грабват бонус на стойност 500 лв.

Спечелената сума попада в игралния баланс и трябва да се освободи в рамките на 30 дни. Задължително е да се превърти 1 път на селекции с коефициент 1.50 или повече, като се избягват азиатски хендикап, равен няма залог, четно/нечетно и азиатски гол линии. След като се справите с правилата за усвояване, можете да пристъпите към теглене на бонуса.

Други промо оферти в Efbet

Залагащите активно в сайта на Ефбет получават индивидуални оферти за презареждане на сметката. Букмейкърът изпраща покана за участие в промоцията на имейл, СМС или лично съобщение, след което играчът може да приеме условията ѝ и да извърши квалифициращо захранване.

Бонусът се равнява на стойността на депозита, но има фиксиран лимит до дадена сума, която е базирана на игровата активност. Предимството на офертата за зареждане е еднократното разиграване на сумата, което се изпълнява лесно.

В промоционалната листа на оператора попада Кешбек бонус за залози на футбол. Ако предвидите първи/последен голмайстор или отбелязал по всяко време, но срещата приключи при резултат 0:0, букмейкърът ще Ви върне залога. Офертата е валидна за всички първенства и турнири, без изключение.

“Познай трите мача” е ежеседмична безплатна игра на efbet, която се провежда на Инстаграм страницата на букмейкъра. Освен сблъсъци от европейските терени, трябва да прогнозирате и топ дербито на кръга в родния елит. Ако покажете завидни умения и уцелите изхода на всички двубои, ще спечелите парична награда.