Гореща любов пламна в Астън Вила. Отскоро халфът Дъглас Луис и звездата на женския тим Алиша Леман са гаджета. Те обявиха връзката си със стори в Инстаграм. Към своя пост 23-годишният бразилец написа: „Принцеса“.

Двамата се срещнаха в Бирмингам, където той играе в местния отбор от лятото на 2019-а, а тя от този сезон. Преди това русокосата националка на Швейцария изкара три години в Уест Хем, а през пролетта беше под наем в Евертън.

Феновете пък видяха пръст на съдбата в любовната история на Дъглас и Алиша. „Най-сладката двойка в момента. Явно си има причина двамата да са във Вила“, написа потребител на Туитър. Друг пък добави: „Любов в стил „Вила“. Двамата са очарователни“.

Алиша нашумя преди време заради връзката със съотборничката си от националния тим на Швейцария Рамона Бахман, която играеше в Челси. Двете не криеха любовта си и преди мача между Уест Хем и Челси миналия сезон Алиша обяви: „Няма напрежение вкъщи, тъй като и преди сме се изправяли една срещу друга. Дори го приемаме на шега. Не закусваме отделно заради това, че ни престои мач.“ 

Нападателката е родена в малко градче в Швейцария, с едва 400 жители, където за първи път започва да играе футбол. „Искам да оборя мнението, че футболистките са мъжкарани. Аз нося изкуствени мигли, имам и маникюр“, казва Алиша, цитирана от "Сън".