Сестрата на Кристиано Роналдо Катя Авейро отново скандализира с изказване срещу Лионел Меси. Аржентинецът вкара два гола за победата на ПСЖ с 5:0 над Клермон, вторият от които със задна ножица.

В 86-та минута Меси бе изведен зад защитата на домакините от Леандро Паредес, спря си топката на гърди и с ножичен удар с гръб към вратата реализира второто си попадение. Изпълнението бе аплодирано дори от феновете на домакините, които започнаха да скандират „Меси, Меси“.

Катя Авейро обаче не се трогна. Дори напротив – пусна „змийски“ спост в Инстаграм, сравнявайки гола на Меси с този на брат си срещу Ювентус през 2018 година.

„Единият е във френското първенство срещу Клермон, а другият във фазата на елиминациите в Шампионската лига срещу Ювентус. На едната снимка играчът е поставил двете си ръце и единия крак на терена и едва ли може да се постави дори матрак между тялото и терена, докато при другата тялото му е на напълно извън терена и пространството между него и терена е толкова голямо, че играчът от горното изображение ще се събере там и ще остане още малко хахаха Никога не ги сравнявайте…“, написа Катя.

Това семейство е обсебено от Меси, коментираха в мрежите.