Напрежението между Хакан Чалханоглу и бившия му тим Милан не спира. Турският национал игра цял мач за Интер при загубата с 2:3 от градския съперник в дербито на Милано. Откакто миналото лято Чалханоглу избра да смени росонерите с местния противник, феновете не спиат да го освиркват. Имаше и няколко пререкания със Златан Ибрахимович, който го подигра за думите на халфа, че "отива в Интер, за да стане шампион". Милан бе първенец в Серия А миналия сезон.

Преди мача вчера напрежението се изостри още. Чалханоглу вдигна ръка да поздрави в стил "дай пет" бившия си съотборник Тео Ернандес на загрявката преди мача. Французинът обаче не откликна на поздрава. Ернандес само поклати леко глава сякаш с въпроса "какви ги правиш?"

Чалханоглу тренировка

В социалните мрежи тифозите на Милан не спират да обиждат Чалханоглу. Той винаги е големият враг. Даже треньорът на Милан Стефано Пиоли използва турчина за мотивация заради едно негово интервю преди мача, че "огънят гори в нас преди този мач". Пиоли призна, че е използвал това за мотивиращата си реч преди мача. "Понякога използвам нещо свое, понякога не: важното е да имам играчи, които мислят, размишляват, тревожат се и след това е готова да даде всичко от себе си", призна Пиоли.