Пол Погба поднови тренировки с Ювентус. От вчера французинът отново участва в заниманията на Старата госпожа. Засега халфът се занимава предимно в гимнастическия салон и участва малко в заниманията с топка - предимно в играта на четириъгълник. Новото попълнение на бианконерите още не е играл този сезон, след като получи травма още в началото на подготовката през лятото. Погба няма да е в състава за мача срещу ПСЖ от Шампионската лига утре.

Очаква се звездата да се завърне на терена след 2 седмици. Това ще е с около седмица по-рано от първоначално очакваното. В Ювентус не искат да форсират завръщането на французина. Той получи травма на менискуса на дясното коляно и след дълго обсъждане с лекарите взеха решение да не се оперира. Голямата цел на Погба е световното първенство в Катар през ноември и декември. 

Сега според лекарският щаб на Юве му остават около 2 седмици, за да се възстанови напълно и да може да играе отново. Мачът на завръщането му зависи от прогреса, който показва в тренировките.