Фенове на Манчестър Юнайтед подкрепиха мениджъра Ерик тен Хаг и заявиха, че искат той да остане в клуба след победата на финала за ФА Къп над Манчестър Сити. Голове на Алехандро Гарначо и Коби Майноо позволиха на Червените дяволи да постигнат победа с 2-1, запазвайки си място в европейските турнири през следващия сезон. 

Въпреки победата бъдещето на нидерландеца в клуба остава несигурно, като миналата седмица се появи информация, че той остава без работа, независимо от изхода на финала. Новият миноритарен собственик сър Джим Ратклиф е готов да замени холандеца и редица имена са спрягани като заместници на горещия стол на Олд Трафорд.

И все пак след победата над градския враг се появи огромен прилив на подкрепа към Тен Хаг. Мнозина се обръщат в социалните медии, за да подкрепят мениджъра на "червените дяволи". Една от публикациите гласи: „Наистина мисля, че ако го уволнят, ще се чувствам по различен начин за този клуб. Той направи това, което никой друг мениджър не би могъл да направи тук предвид обстоятелствата.“ Това съобщение беше подкрепено от мнозина, като някои просто заявиха „Тен Хаг, моля остани“, а друг публикува изображение, което гласи „Back Ten Hag“ с думите „Тен Хаг печели ФА Къп. А сега какво, хейтъри.?" 

Друга публикация посочи контузиите, с които холандският бос трябваше да се справи този сезон и каза: „Искам да видя Тен Хаг с отбор от здрави играчи. Не мога да го уволня след това." Докато друг просто заяви: „Тен Хаг може да остане завинаги, не ме интересува какво мислите!“

Подкрепата и победата над шампионите във Висшата лига може да изправи пред дилема собствениците на Манчестър Юнайтед, които все още искат да се разделят с Тен Хаг. Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт многократно е споменаван като възможен кандидат за поста. Друга информация твърди, че клубът вече е провел разговори с мениджъра на Ипсуич Киърън Маккена, както и с Томас Тухел, който е свободен агент, след като напусна Байерн Мюнхен.