Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков призова всички фенове на "сините" да подновят своите членски карти, за да покажат за пореден път своята подкрепа към клуба.

Той заяви, че привържениците винаги са били най-важният капитал и се надява още левскари да се включат в кампанията "Аз съм Левски".

"Искам да призова всички за една невиждана активност в тази кампания, клубът наистина има нужда от това. Най-важният ни капитал, най-важните партньори, каквото и да се случи, са нашите фенове, синята общност. Моля, всички, които са с членски карти, да ги подновят, и да привлечем нови хора", допълни Ивков.

"Приходите ще бъдат използвани за най-належащите разходи на клуба, за да можем да получим глътка въздух, така че клубът да няма проблеми с лиценза, да си стъпи на краката и да може отборът съвсем скоро да бъде в борбата за купите и титлите".

"Приходите ще бъдат използвани по много направления за оцеляването на клуба, но само там, където е най-належащо", допълни Ивков, който намекна, че клубът ще се опита да предоговори част от задълженията си към НАП, за да ги намали.