Националният селекционер Ясен Петров не скри задоволството си от играта на нашите при загубата с 0:1 от Русия в днешната контрола. 

"Аз не мога да не бъда доволен от старанието срещу един много сериозен тим. Играхме пред пълен стадион. Атмосферата бе прекрасна. За съжаление не издържахме, не съм гледал положението за дузпата", започна селекционерът на България.

"Допуснахме една грешка. Ние също имахме шансове, макар и много малко. Бяхме на косъм да поведем. Положихме много усилия и не мога да не бъда недоволен. Определено футболистите на Русия са изключително класни. На нас не ни достигна последният пас."

"Ако имахме последния пас, нещата можеха да тръгнат в друга посока. Не успяхме да се възползваме от скоростта на Десподов. Срещу класен противник трябва да си ефективен. Днес си беше една истинска битка."

"Отговорихме на темпото на Русия. Много неща има, от които сме доволни. Смятам, че има развитие в нашия отбор. С Франция ще влязат по-свежи хора. Знаете, че отборът на Франция почива шест дни, ще бъде поредният труден мач", допълни Петров.