Английските фенове са в страната на мечтите и очакват следващия сблъсък на Трите лъва срещу Дания след безупречното представяне на отбора снощи на четвъртфинала на Евро 2020

Само датският отбор стои между тях и финала на турнира, който ще даде невероятен тласък зна опустошената от коронавирус и дългото затваряне страна.

Бирите летяха във въздуха докато на големи екрани от Лондон до Нюкасъл англичаните гледаха как  Трите лъва унищожават Украйна с 4:0, осигурявайки славно завръщане в столицата пред 60 000 фенове за полуфинала в сряда, пише Дейли мейл.  

Няколко хиляди щастливи англичани, които бяха стигнали до Италия, празнуваха в ранните часове в Рим. 

"Това беше най-невероятната нощ", каза Джеймс Кюран, който пътува от Прага с двама приятели за мача. „Не мисля, че някой на стадиона е очаквал този резултат. Всички са в страната на мечтите". 

Марк Госейн каза, цитиран от Стандарт: „Това е невероятно усещане. Вече 25 години чакаме това".

Приятелката му Ели Мана добави: „Англия със сигурност ще спечели тазгодишния евротурнир. Бяхме последователни и го заслужаваме. “

Когато играта приключи, празненствата продължиха, първо във фен зоната, преди да бъдат изгонени от охраната. По-късно феновете излязоха по улиците на Лондон, забавлявайки се в Pall Mall, Leicester Square и Piccadilly Circus, развълнувани от перспективата да го направят отново в сряда.

А херцогът на Кеймбридж беше най-доволен от „най-доброто представяне“ на отбора срещу Украйна, като написа в мрежата, че „няма търпение за полуфинала в сряда“ срещу Дания . 

„Още едно най-добро представяне на отбора! Нямам търпение за полуфинала в сряда!". 

Принц Уилям е президент на Футболната асоциация и гледа мача срещу Германия на Уембли по-рано тази седмица със съпругата си Кейт и лудия им по футбол син принц Джордж .

Но Кембридж - подобно на хиляди фенове на Англия - не успя да пътуват до Италия за мача в събота вечер, защото всички пристигащи във Великобритания трябваше да се самоизолират в продължение на пет дни след пристигането си в Италия, която е оцветена в жълто зона според списъка на здравните власти.