Бившият национал на Полша Войчех Ковалчик изрази притеснения, че Испания може да победи "Дружина полска" с 5:0 тази вечер в мача помежду им на Евро 2020.

"Нека се молим, защото ако Испания играе отдадено, ще ни бие с 5:0. Ако го направи само през първото полувреме, ще бъде с 3:0.  Испания вече направи нулево реми с Швеция и би било чудо да го направи два поредни пъти. Полша само веднъж е побеждавала този противник - през 1980-а. В другите мачове има едно равенство и осем загуби. Последния път през 2010-а ни вкараха шест гола в контрола. Наскоро направиха същото и с Германия. Трудно е да бъда оптимист за мача в Севиля.

"Разполагаме с Войчех Шчесни, който е единственият вратар в света, който не знае къде се намира вратата. Показа го срещу Унгария (3:3 през март - б.р.) и в лошия сезон в Ювентус. Збигнев Бонек мисли само за своя имидж. Веднъж избяга от националния отбор и сега отново ще го направи, оставяйки го наранен. Селекционерът ни пък е псевдотреньор", коментира пред meczyki.pl Ковалчик.