Кристиано Роналдо явно не бе доволен от това, че пред него бяха наредени две бутилки "Кока-Кола" за пресконференцията, на която присъства заедно със селекционера на Португалия Фернандо Сантош, преди откриващия мач за "мореплавателите" на Евро 2020.

Португалия излиза срещу Унгария днес от 19:00 часа българско време на "Пушкаш Арена" в първи домакински мач за унгарците на европейски футболни финали.

"Кока-Кола" е официален спонсор на Евро 2020, заради което продуктите ѝ присъстват на пресконференциите на треньори и играчи преди и след мачовете. На Роналдо, който е вманиачен в добрата грижа за тялото си, това обаче явно не му хареса, отбелязва webcafe.bg.

 

?? Cristiano Ronaldo wasn't pleased with the bottles of coke at his press conference and shouted 'drink water!'...#POR | #CR7 pic.twitter.com/QwKeyKx2II

— The Sportsman (@TheSportsman) June 14, 2021

 

Точно преди началото на пресконференцията в понеделник Кристиано отмести двете бутилки безалкохолно така че да не се виждат пред него и посъветва журналистите да пият вода, придърпвайки бутилка към себе си.

Португалия, която ще защитава трофея си от 2016-а, попадна в "групата на смъртта", в която са още отборите на настоящия световен Франция и Германия.