Килиан Мбапе сподели, че никога няма да забрави разочарованието от загубата на финала на Световното първенство с Франция, след като звездата на „петлите“ отбеляза победния гол при завръщането на Пари Сен Жермен в Лига 1.

„Мисля, че никога няма да го превъзмогна“, призна той, говорейки десет дни след хеттрика си във финала с аржентинците, спечелен от южноамериканците след изпълнение на дузпи. Нападателят разкри, че е минал през някои „трудни моменти“ след поражението, но демонстрира, че това не му е повлияло напълно, след като спечели и сам реализира дузпата в 96-та минута, която донесе трите точки на ПСЖ срещу Страсбург след 2:1 при подновяването на сезона в Лига 1.

„Както казах на съотборниците ми, няма причина, поради която клубът да плаща цената за провала на националния отбор, това са две различни ситуации. За мен е добре да се завърна с победа и да имам връзка с клуба, привържениците и съотборниците ми“, каза още 24-годишният Мбапе.

Неймар, който напусна със сълзи на очи след отпадането на Бразилия от Хърватия в четвъртфиналите на Мондиала, бе изгонен за два жълти картона. /БГНЕС