Треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие бе ядосан след поражението с 1:3 от Монако в поредния кръг от френската Лига 1. Галтие подчерта, че слабият старт на мача е бил недопустим.

„Ядосан съм, защото започнахме катастрофално“, каза специалистът пред Amazon Prime Video по повод двата гола, които ПСЖ получи в четвъртата и 18-ата минути.

„С попадението, което ние реализирахме, имахме надежди, но тогава допуснахме трети гол. Да се върнеш от 1:3 е много сложно. Определено сме ядосани. Да, имаме липсващи, периодът е труден и за играчите, и за феновете. Предстои ни голям мач във вторник срещу Байерн Мюнхен и трябва да си върнем енергията, увереността и футболистите, които ще бъдат възстановени. Допускаме много голове след подновяването на шампионата. Трябва да намерим баланс. През второто полувреме нямаше удари към вратата, нямаше реакция“, коментира още цитираният от БТА Кристоф Галтие.

„След това разочарование трябва да реагираме бързо. Ще си поговорим, ще направим анализ и ще видим какво всеки може да направи по-добре. Няма причина да се отказваме. Минаваме през труден момент, но трябва да покажем издръжливост. Това е ключов период от сезона“, добави старши треньорът на Пари Сен Жермен.

Снимка: БГНЕС