Всички в Европа говорят за бъдещето на Лионел Меси. Ако напусне ПСЖ, ако се върне в Барселона или ако смени континента (Саудитска Арабия или САЩ) какво го очаква? В спора се включи Лионел Скалони. 

Селекционерът на аржентинския национален отбор даде приоритет на удовлетворението на Бълхата пред интереса на всеки гранд от Стария континент. 

"Въпросът за бъдещето му се решава от него. Надявам се, че той е щастлив, той продължава да бъде щастлив, независимо от клуба, в който ще отиде. Искам да се наслаждава, колкото може - повече", заяви наставникът, с когото Меси стана световен шампион, цитиран от "Труд".

И добави: „Всички са щастливи да го гледат. Не знам дали той ще се върне в Испания, дали ще продължи във Франция или ще отиде в друга лига, но където и да отиде, хората ще се забавляват."

Меси има само пет мача до края на сезона с ПСЖ, който води в Лига 1 с пет точки пред Олимпик Марсилия. Вече елиминиран от Шампионската лига, а следващите съперници на тима във френския шампионат са Троа, Аячо, Оксер, Страсбург и Клермон.