A post shared by RAFAELLA (@rafaella)

Кратката афера с Неймар носи пари на бразилската бомба Фернанда Кампос, пише "Телеграф".

26-годишната изкусителка е жената, която навръх Свети Валентин разкри, че е правила секс с нападателя на Пари Сен Жермен и Бразилия. Тя показа и чат, в който обсъжда интимни теми с футболиста в продължение на 40 минути.

Всичко това се случило преди световното първенство в Катар. Футболистът вече го е забравил, но Фернанда не спира да го натяква на обожателите си. Тя разкри свой акаунт в платен сайт за възрастни, в който се рекламира по следния начин: „Сега и вие ще видите това, което видя Н.“.

Огнената дама вече има 38 публикации. На една от тях позира по бельо, а в ръка държи списание с Неймар на корицата. Лицето и името му обаче са замъглени.

Абонаментът за нейния профил е 15 евро на месец, а тримесечният пакет се предлага на промоция от 40. Откакто разкри, че е спала с известния си сънародник, Фернанда увеличи значително и последователите си в Инстаграм, където те вече са над 600 000.

В семейството на Неймар никога не е скучно – било заради него или сестра му Рафаела. Угасналата любовна афера на красавицата също е основна клюка в светските среди. Наскоро тя се раздели с нападателя на Фламенго Габриел Барбоса, известен в родината си като Габигол. Останал сам, той не се спира и бързо намери с кого да замени Рафаела. Става въпрос за инфлуенсърката Мария Едуарда Борхес, с която се запознал на концерт в Сао Пауло. Хора от нейното обкръжение останали изненадани от слуха, тъй като красавицата имала приятел, който обаче работел и живеел в другия край на света, докато футболистът й е под носа. „Явно разстоянието не прощава“, коментират фенове.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAFAELLA (@rafaella)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAFAELLA (@rafaella)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAFAELLA (@rafaella)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAFAELLA (@rafaella)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAFAELLA (@rafaella)