Гигантски екран с големина 120 кв. м. събира феновете на футбола на стадион „Юнак“, за да гледат с приятели на открито срещите от Евро 2024. Инициативата е част от събитието Фен зона „Юнак“, което е посветено на футболното събитие №1 в момента.

Екранът е изграден и предоставен от M.B.S. Trade – компания, продължаваща устойчивото си развитие в дигитална реклама и на LED спортно оборудване и екрани.

Компанията е ексклузивен оператор и доставчик на LED дисплеи за Българската професионална футболна лига и за Българската федерация по художествена гимнастика. Със своята дейност, M.B.S. Trade осигури допълнително финансиране от над 1,5 милиона евро на футболни клубове

„С монтирането на екрана на стадион „Юнак“ искаме да предоставим на зрителите на най-популярния спорт незабравимо изживяване за Евро 2024. Радваме се, че хората ще имат едно място, където да могат да се потопят в атмосферата на любимия спорт, заобиколени от приятели, с които да споделят емоцията“, обясни Георги Митов, изпълнителен директор на M.B.S.

Trade и допълни, че до момента компанията основно реализира продукция на над 350  футболни, баскетболни, волейболни, хандбални срещи, състезания по художествена гимнастика и концерти.