Звездата на английския национален отбор Хари Кейн говори за предстоящото Евро 2024. "Трите лъва" започват участието си в груповата фаза с двубой срещу Сърбия в неделя вечерта.

"Нашият отбор е един от най-добрите, ако не и най-добрият, който сме имали по отношение на формата и представянето на клубно ниво. Всеки от нас са имаше добри изяви в отбора си. Разполагаме с невероятни млади таланти, те са безстрашни и просто искат да играят. Момчетата могат да разчитат на мен, ако мога да им помогна да преминат през нещо трудно. Всички сме много сплотени, винаги сме заедно и можем да говорим и това ни помага. Мениджърът (Гарет Саутгейт) имаше да вземе няколко трудни решения по отношение на състава ни. Имаме много добри атакуващи играчи, които могат да подават или да реализират попадения. Това е повече от фантастично", коментира звездата на Байерн Мюнхен пред официалния сайт на УЕФА в четвъртък.

Голмайсторът се спря и върху първия мач на англичаните срещу Сърбия.

"Те са отбор, който може да ни нарани, ако не сме съсредоточени в отбрана. Техните стандарти са много високи и създават доста положения за гол. Трябва да сме много внимателни и концентрирани, защото мачът може да се окаже труден за нас. Сигурни сме, че можем да се справим подобаващо", каза още 30-годишният Кейн. Той има 91 мача и 63 гола с екипа на Англия.