Футболистите на Уелс искат селекционера Крис Коулман да остане начело на отбора, въпреки провала в квалификациите за световното първенство. 

Снощи Драконите паднаха от Република Ирландия у дома и това ги остави на трето място в групата, като не успяха да се класират за баражите. 

Договорът на Коулман е до следващото лято, но досега той не е водил разговори за нов, така че очакванията са да напусне. 

„Скай Спортс“ обаче съобщава, че играчите са решили да се срещнат с наставника и да му кажат, че тяхното желание е той да продължи да води отбора. Това се е случило както веднага след двубоя снощи, така и в хотела на отбора след това. 

Желанието на федерацията също е Коулман да води тима и в квалификациите за Евро 2020, след като под негово ръководство тимът стигна до полуфиналите на Еврофиналите през 2016-а при първото си участие на голям форум от 58 години. 

„В момента не мисля за моето положение. Трябва да мине малко време емоциите да отминат, тъй като разочарованието наистина е голямо. След това ще седнем и ще говорим“ заяви Коулман веднага след мача снощи.