Селекционерът на Бразилия Тите обяви разширения състав на Селесао за Копа Америка. Турнирът ще се проведе от 14 юни до 7 юли, а домакинът Бразилия е в група с Боливия, Венецуела и Перу.

В списъка на Тите е звездата Неймар, който имаше проблеми с контузии, а след финала за Купата на Франция срещу Рен се замеси в скандал с фен на трибуните. Заради постъпката си Неймар може да бъде лишен от капитанската лента на "кариоките".

"Не искам да говоря за това сега. На следващия ни лагер ще проведа разговор с Неймар лично, а не по телефона", каза Тите.

Съставът на Бразилия:
Вратари: Алисон (Ливърпул), Едерсон (Манчестър Сити), Касио Рамос (Коринтианс).
Защитници: Фагнер (Коринтианс), Филипе Луиш (Атлетико), Алекс Сандро (Ювентус), Тиаго Силва, Дани Алвес, Маркиньос (тримата от ПСЖ), Миранда (Интер), Едер Милитао (Порто).
Полузащитници: Каземиро (Реал Мадрид), Фернандиньо (Манчестър Сити), Алан (Наполи), Лукас Пакета (Милан), Филипе Коутиньо, Артур (двамата от Барселона).
Нападатели: Неймар (ПСЖ), Ришарлисон (Евертън), Роберто Фирмино (Ливърпул), Габриел Жезус (Манчестър Сити), Давид Нерес (Аякс), Евертон (Гремио).